Storytel

Rutinerad ljudbokstjĂ€nst med höga betyg 

Storytel har funnits lÀngst pÄ ljudboksmarknaden av de tjÀnster vi jÀmfört. I vÄra tester presterar de bra och ibland i absolut topp. Storytel Àr en tjÀnst med stort utbud och en app som Àr smidig och funktionell. Deras app har flest omdömen (med rÄge) av de svenska ljudboksapparna, och betyg har ökat under senaste tiden.

Priserna kan vara nÄgot höga beroende vilken typ av abonnemang du Àr ute efter, men oftast Àr priserna rÀttfÀrdigade av hur bra Storytel Àr som app.

Utbudet Àr förstaklassigt och inkluderar Àven deras egna titlar som de ofta har ensamrÀtt till. De presterar hÀr vÀldigt bra och kan absolut mÀta sig med andra ljudbokstjÀnster med bra utbud sÄsom BookBeat och Nextory.

LÀs vidare sÄ berÀttar vi allt du behöver veta om Storytel. Vi besvarar bland annat frÄgorna:

- Vilka priser har Storytel?
- Hur Àr Storytels utbud?
- BÀsta erbjudandet frÄn Storytel?
- Har Storytel familjeabonnemang?

Storytel prova gratis
FĂ„ Storytel gratis i 30 dagar🎁 BĂ€sta samarbetserbjudandet
⭐ 4.4 / 5.0
✓ Bra i alla kategorier
✓ Stort utbud & egna titlar
✓ LĂ€ngst tid pĂ„ marknaden
✓ Pris frĂ„n 129kr/mĂ„n
✓ Prova gratis i 30 dagar genom vĂ„ra lĂ€nkar
LÀs vÄrt omdöme
LÀs mer pÄ storytel.com

Storytel omdöme - BÀst i test?

BĂ€st Pris för ljudboksappar:

Storytel fÄr betyget 4 / 5,0
Vilket motsvarar en delad fjĂ€rdeplats för Prisbetyg

BĂ€st Utbud för ljudboksappar:

Storytel fÄr betyget 4,8 / 5,0
Vilket motsvarar en delad förstaplats för Utbud

BĂ€st Kvalitet (app) för ljudboksappar:

Storytel fÄr betyget 4,4 / 5,0
Vilket motsvarar en andraplats för Kvalitet

BÀst betyg för ljudboksappar:

Sammanslaget fÄr Storytel:
4,4 / 5,0 ⭐ Slutbetyg 
Vilket ger Storytel andraplatsen i vÄrt test

Storytel - vÄrt omdöme

Storytel har ibland ett nÄgot högre pris Àn konkurrenterna men du fÄr Àven vad du betalar för: Storytel presterar onekligen i toppklass pÄ de flesta fronter. Med en smidig app, bra funktioner, och ett brett utbud Àr det svÄrt att inte vara nöjd med denna tjÀnst.

Framförallt ifall du Ă€r ute efter att lĂ€sa mer Ă€n 20 timmar per mĂ„nad kan vi rekommendera Storytel. DĂ„ börjar Storytel bli i samma prisnivĂ„ som konkurrenterna, och du kan njuta av den kvalitet Storytel för med sig. 

Slutsats 
En ljudbokstjĂ€nst i toppklass. Stundvis dyrare, men ta en titt pĂ„ prisjĂ€mförelsen i vĂ„r sammanfattade guide BĂ€sta Ljudboksappen, sĂ„ kan du lĂ€tt se om skillnaden faktiskt Ă€r stor nog för att bry sig om. Som det ibland Ă€r fĂ„r man med Storytel det man betalar för - en riktigt bra ljudbokstjĂ€nst.

Storytel

Se vad som ligger bakom betygen i vÄr guide BÀsta Ljudboksappen

Storytel pris och abonnemang

Storytel pris⭐ 4.0 / 5.0
Prisbetyg
Prova gratis
Basic: 129kr
✓ 20h /mĂ„n
Premium*: 169kr
✓ 100h /mĂ„n
Unlimited: 229kr
✓ Lyssna obegrĂ€nsat
Flera anvÀndare: Storytel Family: 100h (59kr / extra anvÀndare)

Storytel har flera typer av abonnemang och priser beroende pÄ hur mycket du vill lyssna och mÄnga anvÀndare du vill inkludera. Abonnemangstyperna börjar frÄn 1 anvÀndare och 20 timmar per mÄnad och strÀcker sig hela vÀgen till obegrÀnsat lyssnande för 6 personer.

Basic - 129 sek per mÄnad
Storytel Basic ger dig 20 timmar per mÄnad att lyssna, vilket motsvarar ca 1 bok. Priset hÀr Àr högre Àn konkurrenterna, men kan vara vÀrt för den som inte vill lyssna sÄ mycket och ÀndÄ vill anvÀnda Storytel.

Premium - 169 sek per mÄnad
Premium lĂ„ter dig lyssna pĂ„ ljudböcker i upp till 100h för ett fast pris per mĂ„nad. JĂ€mfört med konkurrenterna Ă€r Storytels pris för premium i nivĂ„ med obegrĂ€nsat lyssnande hos Bookbeat, och lite billigare Ă€n andras abonnemang för obegrĂ€nsat lyssnande. 

Unlimited - 229 sek per mÄnad
Unlimited lĂ„ter dig lĂ€sa och lyssna obegrĂ€nsat pĂ„ ljudböcker och e-böcker. 229kr ger dig ditt konto dĂ€r du sjĂ€lv kan anvĂ€nda allt i tjĂ€nsten. JĂ€mfört med konkurrenterna Ă€r Storytel hĂ€r nĂ„got dyrare, men skillnaden kan vara vĂ€rt för dig som vĂ€rdesĂ€tter Storytels unika titlar och smidiga app. 

Family - 229+ sek per mÄnad
Är ni fler Ă€n som vill lyssna? DĂ„ erbjuder Storytel sitt familjeabonnemang. Med Storytel Family kan du lĂ€sa och lyssna med upp till 6 profiler samtidigt. Priset hĂ€r Ă€r 229kr + 59kr för varje extra konto. 

Storytel Erbjudande: Rabattkod

Vad har Storytel för rabattkoder och erbjudanden?

Storytel har vanligtvis 14 dagar gratis till nya anvÀndare - dÀr du som lyssnare fÄr fri tillgÄng till appen under provperioden. Du fÄr lÀsa och lyssna obegrÀnsat, helt utan bindingstid. Nedan kan du se den senaste rabattkoden som maximerar antalet gratis dagar du kan prova Storytel gratis:

Storytel App

Hur stÄr sig dÄ Storytel som app och vilka fördelar och nackdelar existerar?

HÀr kommer vÄr översiktliga genomgÄng av appens olika omrÄden. Det bÀsta sÀttet att se om appen Àr nÄgot för dig Àr sÄklart att testa Storytel gratis, men vi finns hÀr för att ge en snabb översikt redan nu.

FortsÀtt ner sÄ visar vi genomgÄngen av appen, förhoppningsvis kan det ge dig bÀttre insikt i om du vill ge appen en chans.

Appen Ă€r uppbyggd kring olika flikar: 
Boktips | Serier | Kategorier | Sök | Bokhylla | InstĂ€llningar

Boktips

I vyn boktips kan du som anvÀndare fÄ tips pÄ nya böcker att lÀsa eller lyssna pÄ. Vyn boktips Àr vÀldigt bra jÀmfört med konkurrenterna dÄ den fokuserar pÄ vanliga omrÄden som anvÀndarna faktiskt gillar t.ex. veckans barntips och veckans utvalda. Förutom det kurerade innehÄllet finns Àven personliga rekommendationer som Àr baserat pÄ vad du lÀst tidigare.

Serier

Likt Netflix kan det vara trevligt att hitta en serie att strÀcklÀsa. HÀr hittar du mÀngder med intressanta serier som lyfts fram av Storytel. Utforska olika serier eller prova ett av vÄra tips - lyssna pÄ Somna med Mikael Persbrandt - perfekt för dig som har svÄrt att somna.

Kategorier

Om du inte riktigt bestÀmt dig för en bok Ànnu men vet att du gillar t.ex. deckare kan kategorier vara nÄgot för dig. Du vÀljer en huvudkategori och kan dÀrefter vÀlja underkategori för att hitta precis rÀtt. Kategorier fungerar extra bra nÀr du inte har en specifik bok i Ätanke.

Sök

Storytel har en sökfunktion som hjÀlper dig hitta specifika böcker. Förutom boksökningar gÄr det Àven att söka efter författare, upplÀsare och serier vilket Àr perfekt om du till fastnad för en specifik upplÀsares röst

Bokhylla

I Storytels bokhylla hittar du alla böcker du tidigare visat intresse för.

Eftersom du kan lĂ€sa obegrĂ€nsat hos Storytel kan din bokhylla bli vĂ€ldigt full. Som svar pĂ„ detta problem har Storytel skapat en funktion som hjĂ€lper dig sortera och filtrera i biblioteket av böcker. 

InstÀllningar

I denna vy kan du Àndra personlig kontoinformation eller instÀllningar som rör appens funktionalitet. Det finns Àven flera smarta lösningar som t.ex. Kids Mode - ett barnsÀkrat lÀge som gör att erotiska ljudböcker inte gÄr att hitta.

Storytel app summerat

Storytel har en bra app som ligger i nivÄ med konkurrenter som BookBeat och Nextory. Appens utseende och anvÀndarvÀnlighet hÄller hög nivÄ, dessutom finns det funktioner som hjÀlper anvÀndaren att fÄ ut mer av sin lÀsning som Kids Mode, kurerade serier och personliga rekommendationer.

Storytel Familjeabonnemang

Hur Àr Storytels familjekonto?

För dig som vill att hela familjen ska kunna njuta av ljudböcker och e-böcker samtidigt Àr det alltid vÀrt att skaffa ett familjekonto. Med Storytel kan du lÀgga till flera Premium-konton (som ger 100h lyssnande per mÄnad) för 59kr per extra anvÀndare. Detta blir dÄ en kostnad som lÀggs pÄ din ordinÀra Storytelpris (som baseras pÄ vilket abonnemang du valt Ät dig sjÀlv).

BÀst i test: Storytels ljudbokstjÀnst

Vilken app för ljudböcker Àr bÀst i test 2021?

Hur stÄr sig dÄ Storytel mot konkurrenter som Nextory, Audible och Bookbeat, och vilken app för ljudböcker Àr bÀst i test?

Efter att ha utvÀrderat samtliga tjÀnster har vi kommit fram följande ranking:

Bookbeat prova gratis
FĂ„ Bookbeat gratis i 90 dagar🎁 BĂ€sta samarbetserbjudandet
⭐ 4.6 / 5.0
✓ Topprankad i bĂ„de utbud och kvalitet
✓ Egna titlar och stort utbud
✓ LĂ„ng tid pĂ„ marknaden
✓ PremiumkĂ€nsla men ibland dyrare
✓ Pris frĂ„n 99kr / mĂ„n
LÀs vÄrt omdöme
LÀs mer pÄ bookbeat.com
Storytel prova gratis
FĂ„ Storytel gratis i 30 dagar🎁 BĂ€sta samarbetserbjudandet
⭐ 4.4 / 5.0
✓ Bra i alla kategorier
✓ Stort utbud & egna titlar
✓ LĂ€ngst tid pĂ„ marknaden
✓ Pris frĂ„n 129kr/mĂ„n
✓ Prova gratis i 30 dagar genom vĂ„ra lĂ€nkar
LÀs vÄrt omdöme
LÀs mer pÄ storytel.com
Nextory prova gratis
FĂ„ Nextory gratis i 30 dagar🎁 BĂ€sta samarbetserbjudandet
⭐ 4.4 / 5.0
✓ Bra i alla kategorier
✓ PrisvĂ€rda och flexibla prenumerationer
✓ AnvĂ€ndarvĂ€nlig app
✓ Pris frĂ„n 139 kr / mĂ„n
✓ Prova gratis i 30 dagar genom vĂ„ra lĂ€nkar
LÀs vÄrt omdöme
LÀs mer pÄ storytel.com
Bokus Play prova gratis
FĂ„ Bokus Play gratis i 45 dagar🎁 BĂ€sta samarbetserbjudandet
⭐ 4.3 / 5.0
✓ Billigast pris
✓ App-kvaliteten har förbĂ€ttrats
✓ Erbjuder budgetvĂ€nliga abonnemang
✓ Pris frĂ„n 79 kr / mĂ„n
✓ Prova gratis i 45 dagar genom vĂ„ra lĂ€nkar
LÀs vÄrt omdöme
LÀs mer pÄ bokus.com
Audible prova gratis
Se senaste erbjudandet frĂ„n Audible🎁 BĂ€sta samarbetserbjudandet
⭐ 4.1 / 5.0
✓ BĂ€st engelskt - men begrĂ€nsat svenskt utbud
✓ Bra pris om du inte lĂ€ser mycket
✓ Du fĂ„r böcker permanent
✓ Pris frĂ„n ca 100 kr / mĂ„n
✓ Unika erbjudanden för nya kunder
LÀs vÄrt omdöme
LÀs mer pÄ audible.co.uk