Om oss

Välkommen till gratis-ljudböcker.se!

Målet med hela den här hemsidan är att guide alla som är nyfikna på att testa en ljudboksapp till att göra ett sunt val.

Vi har själva varit i sitsen där man vill testa en ljudboksapp men inte vet vilken som kommer vara rätt beslut. Vi bestämde oss därför för att göra en komplett sida men all tänkbar information om apparna på ett sätt som gör att det är så lätt som möjligt att ta till sig för våra läsare.

Vi i redaktionen kontrollerar och uppdaterar vår sida kontinuerligt så att vi kan ge nya erbjudanden och korrekt information. Vi har tagit hjälp av vänner och bekanta som är bibliotekarier, apputvecklare och helt enkelt flitiga bokmalar för att kunna ge nyanserade åsikter av högsta kvalitet till alla våra läsare som var fast i det ljudboksträsk vi själva befann oss i för ett tag sen.

Vi hoppas verkligen att du får nytta av vår sida och att vi kan hjälpa dig hitta en app som du blir genuint nöjd med.


Är du ny på sidan skulle vi rekommendera att du startar i vår guide "Bästa Ljudboksappen". Annars kanske någon av ljudboksapparnas specifika sidor kan intressera? Du hittar dem lätt i menyn ☰ på övre delen av skärmen eller i botten på denna sida.

Vi har också jämförelser av alla ljudboksappar à la en-mot-en som vi kallar ljudbokskampen. Du hittar jämförelserna genom sidorna för de specifika ljudboksapparna!


Har du någon fråga? Vi har också en sida för vanliga frågor om ljudboksappar som du hittar här. 

Du får även mer än gärna maila oss på bridgepathkontakt@gmail.com.